glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Börjar se ljuset i tunneln

Stella blev ju sjuk och fick feber. På fredagen åkte jag på skiten och har varit så dålig och orkeslös. Feber i nästan 5 dagar men igår kväll vände det och idag känner jag mig normalt förkyld. Man är trött och hängig men orkar ändå vara på benen.

Vi har kört några skavfötters i soffan jag, Lillan och Stella.

Vi har även käkat semla till mellis. Om jag ska vara ärlig har jag tryckt totalt 3 semlor de senaste 5 dagarna. Stella blev frisk rätt snabbt och har varit på föris sen i måndags och jag har försökt sköta jobb och plugg så gått det går hemifrån. Men i morgon ska jag släpa mig till skolan vilket ska bli kul men aningen jobbigt 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats