glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Botox i armhålan mot svett

Förra veckan gjorde jag botox i armhålan hos bästa FaceBoost. Jag lider kanske inte av Hyperhidros men kan nog svettas lite mer än en “vanlig” människa. När jag var yngre, jag tror det var under högstadiet och kanske även gymnasiet svettades jag massor och körde med Absolut torr som var minst sagt irriterande för huden. Önskade så här i efterhand att jag hade fått botox.

Hur som helst så är det så skönt att slippa svettas under armarna. Behandlingen är nästan smärtfri och man får ca 15 stick per armhåla och effekten sitter olika länge på olika människor men ca 6-12 månader. Man behandlar lokalt och man har inte sett någon kompensatorisk svettning över tid.

Bokar gör man här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzybloggen
      glitzybloggen

      Faceboost. Tycker hon är mer ödmjuk och lyssnar på vad man verkligen vill ha samt att det sitter kanon….

stats