glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Branschdagen

Jag jobbar ju en hel el med ATTITUDE STHLM som ni vet. Mässan är 23-25 nov och nytt för i år är att vi har en dag som är öppen endast för skönhets- och modebranschen. En B2B-dag med aktiviteter som är riktade mot den professionella publiken. Lördagen och söndagen är öppen för konsumenten som får uppleva saker de aldrig tidigare gjort. Vi har flera internationella utställare och franska designers flyger in med sina team för att visa kommande kollektioner. Det har aldrig tidigare hänt i Svensk modehistoria. Här får ni se massvis med modeshower som en “vanlig” konsument aldrig annars får möjlighet till. Självklart har vi Svenska designers på plats:)

Vi får inte heller glömma den stora skönhetsavdelningen som bjuder på flera nyheter Ni aldrig tidigare sett eller hört talas om 😉

En av de Franska designers som kommer

Ni kan läsa mer här>> om just branschdagen och även bjuda in kollegor. En dag / mässa Ni inte vill missa om ni jobbar i branschen eller har intresse för mode och skönhet.

Här>> kan man köpa biljetter så man slipper den massiva kön.

Alla utställare är inte utlagda ännu men här>> kan ni se några av dom och här>> kan ni vinna jackor från Stadium

Vi ses väl? Om ni är snälla så kanske jag lottar ut några biljetter till Er;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Klart vi ses, jag har väntat ett helt år på denna mässa, var en galen trevlig mässa. Blev så uppspelt av de snygga klänningarna i Lars Walins snygga monter och köpte en drink i baren tills jag kom på mig själv att “fan jag körde ju bil” men de var ju lätt att glömma bort det en sån där bra dag.

stats