glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Kvällens T.O.D

Efter att ha suttit stilla exakt hela dagen framför datorn och jobbat var det dags att röra lite så sig. Men orkade inte åka in till gymet så jag spinnade i ca 15 min hemma och sen körde jag lite axlar och sist 15 min “Butt shape” med Casall:s T.O.D – Training of today.
Linne & byxor // Casall

Passet blev jäkligt jobbigt då benen var trötta efter spinningen där jag körde på ganska bra. Just denna övning kallas Lacross lounge och den var svårast och jobbigast:)

Alternate lounge var den övningen jag behärskade bäst. Ser ju ganska töntigt ut att stå med tre kg i varje hand och göra utfall men eftersom man kör tre varv och bara olika benövningar blir det jäkligt jobbigt.

Den här övningen var faktiskt jobbig för baksida ben.

Gillar appen riktigt mycket. Jag kanske ska vara så duktig så jag kör ett pass om dagen hela veckan med undantag för de dagar jag spinnar?

Här>> kan ni se förra inlägget när jag körde T.O.D
Glöm inte att klicka in på FB och tävla om ett snyggt kit från Casall

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Du borde testa ZWOW på youtube, hon är bra och väldigt omtyckt.. Annars Bodyrock.tv om man känner sig väldigt sexifierad men vill ha en bra workout 😛 många utan redskap men även med =)

stats