glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Bumbo seat

Min Cissi Ni vet. Om inte klicka här Hennes barn har alltid suttit i såna här stolar när hon exempelvis har grejat i köket. Smidigt har jag tänkt men inte lagt så mycket mer energi på det än så. Men nu när jag har lilla Stella kom jag att tänka på den där stolen.

Bumbo fick jag veta att den hette och beställde hem en Bumbo babysitter från jollyroom.se på en gång. Stella brukar sitta i den när jag lagar mat eller pysslar i köket. Hon får vara med och ser vad som händer. Perfekt. Har även tillhörande lekbord som är toppen för leksaker eller om jag matar henne med gröt när hon sitter i stolen. Här kan hon sitta en bra stund och titta på mig, sitter hon i sin barnstol bredvid så ser hon inte alls lika bra. Variation förnöjer tydligen.

Finns ju en uppsjö av babysitter där ute även om jag vill kalla denna för stol 🙂

Den är ergonomiskt anpassad efter små barns ryggar och kan användas så snart barnet kan stödja sitt eget huvud. Stella började med stolen lite innan hon var 4 månader då hon blev stadig ganska så snabbt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Haha jag får tryck ber benen och när jag tar ut henne följer stolen med. Men eftersom den är så mjuk så funkar det. Antar att benen kommer bli lite smalare snart?😂

 1. Cissi

  Bästa!!! Nu är det ju inte hundra år sen Eddie-Bo föddes (6 år sen), men då fanns ju inte grå eller pastelliga färger på denna stol, nix vi fick köra på typ neongrön och turkos! Fina Stella 😘 Saknar er!! //Cissi, Bitchi, Ritchi 🙋🏻

stats