Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagen genom mobilen

Men hej,

Idag har vi bara varit hemma så jag har hunnit med en del. När vi hade gått upp fick S sitta i sin älskade babysitter och titta på mig när jag röjde runt i köket och fixade med diskmaskin, gav katterna medicin, snabbstädade lite här å där för att sen fixa frukost. Efter frullen & under aningen beställde jag hit en snubbe som ska kolla över pannan och elementen. Svinkallt på undervåningen. Han kommer på fredag när vi har storstädning så jag bokade om städarna tills i morgon. Jobbigt att ha alla här samtidigt. Tänkte passa på att träna i morgon när de städar.

Efter det surfade jag på strandkläder och klickade hem några. Nej, ingen semester inbokad men kanske kan bli Palma och Nerja? Sjukt sugen i alla fall. Ta med Stella eller inte? Ja det är frågan det.

Vädret idag har ju varit vårigt som tusan. Som en pensionär matade jag ankorna nedanför huset med bröd. Några flög upp ur vattnet och flockades runt mina fötter och åt till och med ur handen. Lite fräsigt. Roligt när S blir lite större och kan delta.

Sen blev det promenad som slutade på en brygga. Lapade sol en stund i bara tisha. Snacka om vårkänslor.

På hemvägen hoppade vi in på ica för att handla lite och hämta ut inredning 😀 Ska få allt på plats så får Ni se bilder inom kort. Väl på ica kom en panikbajs. Dricker ju ren rödbeta varje dag på grund av mitt låga blodtryck och magen blir kass av det. Snurrade sen runt 100 varv för att komma på vad jag skulle ha till lunch.

Väl hemma så sov Stella för en gång skull vidare i sin vagn så jag matade av lite jobb i raketfart. När hon vaknade så var det så klart amning på menyn. Efter det låg hon och luftade fiffi i sitt babygym medans jag packade upp nytt porslin som kom förra veckan och rensade i skåpen i köktet. Skönt att hon kan ligga och roa sig själv så jag kan röja runt.

Ihop med porslinet kom denna lampa. Den åker upp i helgen. Den är så fin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  He he, var lämnar man en spädis om man vill åka på semester utan? Det stället kanske kan ta emot min katt (som e bortskämd som en spädis och inte vill passas av vem som helst.) också? 😉

 2. Helena

  Hur orkar du ha sånt tempo? Jag har en 4,5 månaders hemma och får sova 3-4h per natt, 1h i stöten. Känner mig döende. Får inte mkt gjort och träning känns som ett minne blott… Ammar tio ggr dygnet och provat byta ut kvällsmålet mot ersättning
  men inte sover han längre för det… Och min man kan inte avlasta för han måååste ju sova när han ska jobba. Skjuts mig i huvet alltså. Vad fan ska jag göra?! Hälsningar en avundsjuk schleten morsa

  1. glitzybloggen

   För mig är detta en lugn dag jämfört med hur jag far runt annars. Men jag har med största sannolikhet adhd. Otroligt svårt att bara vara trots sjukligt trött. Vilade ikväll ca 40 min när Stella sov en stund. Träningen är verkligen från dag till dag. Beror på dagsformen.

   Stella har börjat sova bättre. Hon somnar oftast kvart över tolv å sen sover hon ca 2-3 timmar för uppvak. In med tutten å hon somnar om. Sen kl 4 vill hon äta. Jag söver om henne vilket tar ca 10 min, hon sover 10 min å så håller det på i ca 40-60 min. Sen sover hon en timme. Då har det gått 6 timmar utan mat. Ammas å är vaken ca 45-60 min. Sen sover hon 1-2 timmar. Ammas å sen sover en timme till om jag har tur. Jag är trött men inte skjut mig trött som jag var innan när hon vaknade varannan timme.

   Det är ju skit när de ska upp å jobba så man inte får avlastning. På helgerna går Jocke upp med Stella så jag kan sova 1-2 timmar till. Plus att jag oftast sover en timme på EM.

   Det kommer ju vända. Vet inte vad du ska göra. Men ska man inte kunna styra deras mattider efter 4 månader? Vad säger BVC? Har ni börjat med smakportioner? Vissa barn tar inte flaska å kan inte heller ammas. Då vet jag att man kan börja med gröt. Vår charlotte på BVC nämnde det.

stats