glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagens mammi

De här brallorna från H&M var ju med i mitt tidigare inlägg om tips på mysiga kläder. Hoodie till hör Jocke och toppen är signerad av Cheap Monday.

Snart varit sjuk i 2 veckor. Börjar väl bli bättre men herregud så segt. Inte tränat på över två veckor vilket resulterar i dålig sömn, lite värk här och där, låg energi osv….Finns inget bra med att inte träna. Hoppas att jag kan köra igång snart. Har varit frisk länge och fått så bra rutin på träningen. Hade till och med börjat se resultat på benen efter två benpass i veckan sista tiden. Så jäkla skönt att knät äntligen börjar läka ihop. I våras fick jag en inflammation på minisken och den rehaben har tagit tid kan jag lova. Mitt knä var så svullet och gick på antiinflammatoriskt i en månad nästan för att få ner svullnaden. Det är först nu som knät börjar bli okej igen. Mycket är faktiskt tack vare min thai-massör som  började behandla (gjorde ont så jag svettades) samt att hon gav mig instruktioner om stretching mm. Efter det så tog läkningen fart ordentligt.

i och med mina grova PMS-problem och akne så tog jag beslutet att börja käka p-piller. Såna där kombinationspiller som tydligen ska vara bra när man har problem som mig. Har snart avslutat första kartan så det är för tidigt att utvärdera än men vet ni? sen jag började käka dom kissar jag mellan 3-6 ggr per natt. SEX gången per natt. Jag läser aldrig om biverkningar utan jag vill att eventuella biverkningar ska upptäckas av mig. Men jag var ju tvungen att läsa nu och då innehåller de något ämne som är “lätt vätskedrivande” Jo men tjena. Jag ska se om det kanske ger med sig, annars får jag väl byta sort. Det är inte lätt att vara kvinna med alla dessa hormoner hit och dit 😀 Fortsättningen följer helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats