Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagens mini

Stella älskar sin förskola och trivs så bra men i veckan har det bråkats varje morgon om att hon inte vill gå dit, hon vill vara hemma med mamma. Det går ju inte då jag har jobb, skola och annat att ta hand om. När hon väl ändrar sig då blir hon supertaggad. Det svänger fort alltså. Sedan ett par veckor tillbaka har hon börjat stamma lite. Inte på en bokstav utan ord. Tydligen är det väldigt vanligt enligt pedagogerna, så vanligt så de kallar det tre års stamningen. Mycket man får lära sig på vägen som förälder. Jag läste om det på nätet och det är som sagt helt naturligt och vanligt och går över.

I morgon tänkte vi ev. vaccinera henne mot vattkoppor. Har någon av er gjort det?

Vi köpte den här jackan till henne förra hösten och jag är så glad att den passar även i år. Men till nästa höst och vinter får något annat barn bära den.

Jacka // Zara
Cargo pants // Kappahl
Kängor och skjorta // Zara

Jag älskar att handla kläder och annat till Stella för den delen också. Men jag försöker hejda mig så gott det går 🙂 Det är ju varken bra för miljön eller plånboken. Men i ärlighetens namns finns det knappt några sjyssta kläder att köpa i andra hand till henne tyvärr.  I dag kom ett stort paket från Zara till hela familjen som vi ska prova av ikväll. Mycket kommer åka tillbaka. Tidigare i veckan köpte jag en långärmad, ribbad klänning i rostbrun till Stella från Lindex. Så fin!

På tal om miljö. Hur tänker Ni här med konsumtion av kläder och skor?

Min gullepluttis. Hon ska hämtas tidigare från föris idag för vi ska dra vidare och byta däck på bilen innan det blir fredagsmys. Eller inte vi men världens bästa däckteam i Tornby.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Har du kollat in köp- och säljgrupp för barnkläder på Facebook. Jag köper massa fint begagnat där. Ex mini rodini.

    1. glitzybloggen

      bara de lokala och dom är inget att ha…har du tips på några grupper? har en hel del att sälja själv nämligen

stats