Charlotte "glitzy" Josefsson

Designa dina egna NIKE FREE och VINN DOM

I går kväll lanserades Nike Free iD, där du kan designa dina egna Nike Free löparsko som är en lätt sko men som levererar den dämpning du behöver. Designa dina egna Nike Free 5.0 iD och Nike Free 4.0 Flyknit iD för att göra löpningen ännu roligare.

 

Lite guide till Er:
Nike Free 4.0 Flyknit iD har en stark, lätt överdel i Flyknit och finns i tre alternativ för en personlig look. Nike Free 5.0 iD låter dig välja mellan ett vävd överdel och en överdel i stickad mesh förstärkt med stödjande Flywire kablar.

Välj din komfort
Satsa på Free 4,0 yttersula om du vill ha en lägre profil, en mer flexibel yttersula och ett mer naturligt steg. Om du vill ha mer dämpning, välj Free 5,0 yttersula (den är fortfarande flexibel).

Gör den personlig
På plösen kan du skriva ett särskilt namn, nummer, datum eller inspirerande budskap i ett vanlig teckensnitt eller ett större, djärvare ett.
IMG_8828

Jag sitter just nu och designar min sko och kan inte bestämma mig för hur den ska se ut. Först skulle jag ha den helt i vitt, sen blev det lite annat, vad ska jag skriva på plösen, ska mittensulan vara prickig eller inte, ska swooshen vara i tiger eller inte, ska skosnörena vara i samma färg som oavndelen? Ja det är sånna här viktiga frågor jag sitter och brottas med nu 😉

IMG_8829

Jag vet i alla fall vilken modell det blir. Hur min design kommer bli, ja det får Ni se när min sko har landat i brevlådan. För just nu vet jag inte själv 😉 Ska klicka lite mer innan jag bestämmer mig.

nike free id

Nu till TÄVLINGEN

Nu kan Ni alltså vinna Er egna design. För att tävla:

  • Besök Nike Free iD här>>
  • Designa din sko och ta en printscreen eller fota skärmen. Spara den i din wish list så du har kvar din design.
  • Maila in din design till mig [email protected], märk mailet med NIKE FREE. Det är ok att ladda upp din bild på instagram med taggen #NIKEFREE och #GLITZYTAVLING. Du måste ha en öppen profil för att hitta ditt bidrag.
  • Jag kommer välja ut tre skor som mina läsare får rösta på. Den sko med flest röster vinner
  • Alla bidrag måste vara inne senast 31:a mars

Kika in hos Just Do it och Bellfit senare. De kommer också tävla ut skorna. LYCKA TILL!!!!!!!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats