glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vinn träningsresa

IMG_7218

Ni har väl inte missat att Ni kan vinna en träningsresa???

Dela med dig av din bästa benövning på hashtaggen #LanzaroteLegDay och var med och tävla om en träningsresa för två till Lanzarote. För dig som vinner Lanzarote Loves Leg Day väntar en fantastisk resa full av träningsmöjligheter i spektakulära miljöer.

Läs mer här

Tävlingen Lanzarote Loves Leg Day är ett samarbete mellan Lanzarotes turistbyrå, Club La Santa, och airberlin.

Jag ska minsann slänga upp en bild eller film och vara med och tävla. Jag har spanat in anläggningen och det är första gången jag vill åka på en sån här resa faktiskt. Inte dåligt betyg med andra ord 😉

När vi ändå är inne på bendag så fick jag till ett sånt jävla pass i lördags. Träningsvärk från helvetet, Ni vet när det gör så där ont så man gråter när man ska sätta sig på toaletten. Jag är ju ofta så jävla lat och kör ofta samma övningar men i lördags bjöd jag till lite.

Började med gående utfall och sen körde jag enbens stretchlyft fast med stång denna gång. Bättre än med kettlebell tycker jag. Man får lite bättre balans och kontakt. Det är den allra bästa övningen för att få kontakt med rumpis och baksida lår. Annara funkar ju vanliga raka marklyft som på bilden ovan. Tänk på att hålla ryggen bara så att Ni inte står där som ostbågar och lyfter.

Sen körde jag liggande benpress och sist lårcurl som på bilden ovan. Det räckte och blev över kan jag lova.

Om man hat lite energi kvar kan man ju alltid köra lite höftlyft och kickback i ceble för att köra ut det sista. Film här>>

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats