glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Det är den jag vill ha

IMG_6686

Jag kan inte släppa spegeln. Man kan beställa en rund men inte helkroppsspegeln. Blir galen. Har liksom bett på mina bara knän. Finns det någon jävel där ute som kan slänga ihop en sån här? 😀 Jag kan inte hitta någon annan spegel jag vill ha. Eller i och för sig diggar jag helkroppsspeglarna från Asplund men vill som sagt ha denna allra mest.

Hoppas mina sänglampor/vägglampor från Buster and punch kommer i morgon. Idag har jag sågat till mina målade mattsvarta golvlister, bytt eluttag till svarta matta och även lysknappen blev mattsvart. Var lite inne på en i mässing först men sen så ångrade jag mig. Sen får gärna sängen komma typ nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Du får helt enkelt göra en kupp! 😉
  Pulling up in ya fast car

  Kolla med glasmästeriet om de kan göra en spegel åt dig.
  De gör säkert massor av specialhantverk.

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   en hallå, redan gjort. Blir problem när det ska vara ett hål där. så själva ramen måste ta tyngden och sen när den är gjord och glasskivan sitter på måste man ta skiten till en plåtslagare som måste sätt dit mässingen. då måste man köpa en hel plåt som kostar MASSOR av pengar…..jag har allt kollat mina alternativ 😀

   1. Jojje

    Jaha, du är alltså inte tillräckligt rik?! 😉
    HETS
    Nä men då är det bara för lilla dig att välja den kriminella vägen haha.
    Nåja någon nytta ska du väl ha av den där snabbingbilen 😉

stats