glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vad är celluliter?

Klickade mig en på en sida från Facebook för att se någon gullig film med katter. Crazy cat lady liksom. Fick syn på någon film om celluliter. Rubriken lockade mig som var i stil med “Truth about cellulite”. Jag vet inte så mycket om dom förutom att jag trodde det var lite genetiskt, berodde på fetma, dålig cirkulation osv. Jag är inte speciellt intresserad och dåligt påläst egentligen men eftersom jag fått några få på senare år så ville jag ändå se vad det var. Det slutade med att jag satt klistrad och tittade på hela filmen.

celluliter

Man kan kort och gott säga att det handlade om att celluliter beror på att musklerna har saggat ihop och då blir det gropar. Att trän tungt på gymet och även viss cardio träning kan förvärra “tillståndet”. Man ska tydligen träna den här Joes övningar 3 gånger i veckan och då ska minsann celluliterna försvinna. Det går ut på att man ska köpa hans program som inkluderar såna där discoövningar som alla träningstidningar alltid har med där de lovar putrumpa osv. Det här programmet bygger inga muskler men ska tona dig och även radera dina celluliter.

Jag tänkte att detta är bluff, man betalar och sen får man inget inlogg till träningsprogrammet. Så jag googlade och det är inte alls lurendrejeri. Se hans säljvideo här>>. Jag tyckte den var mycket intressant. Sen om det stämmer helt vet jag inte. Jag vill fortfarande tro att även kost och motion kan påverka. Varken min mamma eller syrra har celluliter och de har tränat på gym som mig. Om jag inte hade tränar på gym så kanske jag inte hade fått några? Så borde det vara om man ska lyssna till filmen. Men jag är tveksam till att det verkligen stämmer.

Ni vet Annas NBE-maskin reducerar ju celluliter. Jag vet för att jag har testat. Så den ihop med det här programmet borde man bli babylen 🙂

Joe in action 🙂

Den här filmen dök upp. Så man kanske ska testa hennes övningar med de ovan ett par veckor för att se om det ens gör någon skillnad. Köper Ni filmen så kan Ni ju återkoppla hur det gick 🙂 Men jag blir lite förvirrad. Får man inte träna tung styrketräning för att det kan motverka de saggiga musklerna att bli aktiverade? Rörigt det blev 🙂

Jag kan inget om celluliter utan sammanfattar bara filmen. Vill förtydliga det. Jag gillar att läsa på och ta del av studier innan jag öppnar käften

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Jaha det är sådana övningar du ska göra i fikapausen 😉
  Du kan även göra det när du är ute och reser, bara gå in på handikapptoan.

  Jag kan även rekommendera dig att göra Mr Bean armhävningar mot handfatet!
  DO IT SLOOOW! DO IT SLOOOW! AND AGAIN, TWO MORE! WOOOH!

  /PT Jojje – Jag vet vad jag snackar om, belive me!
  (Jag tar endast 850 kr, för att säga de orden som du hörde under skolgympan)

  😉

stats