glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Det här med att komma i form :)

Formen just nu

Jag är långt i från den form jag vill vara i både fysiskt och utseendemässigt men jag orkar inte stressa, jag kommer ifatt när jag får vara frisk och Stella sover bättre. När jag tränar och mår bra då äter jag bättre. När jag är sjuk och inte tränar då äter jag sämre. Ingen bra kombo som Ni kanske förstår. Just nu har jag ett par kilo extra fett på mig. Men om jag får vara frisk några veckor snart och träna på ordentligt så kommer jag slimma till mig igen. Så där har det hållt på sen Stella kom. Eller jag gick ner en storlek första halvåret när jag ammande men efter det.
Ni som följt mig länge vet ju att jag egentligen är rätt så nöjd med muskelmassan på övre delen av kroppen (axlarna kan bygga på sig lite igen dock) men jag vill bygga röv och lite ben – främst baksida.
Under min graviditet mådde jag APDÅLIGT och hade svårt att träna, jag mådde bra några veckor och då tränade jag. Sen började ju blödningarna och jag fick inte anstränga mig. Så jag tappade rätt så mycket muskelmassa under graviditeten så jag har kämpat med att bygga upp volymen på rumpan och den börjar äntligen komma och jag har även sett att benen är mer muskliga. De har en sjysstare form, sen att det är lite celluliter och så är en annan femma 🙂
Under en period körde jag ben med specifika övningar i flera veckor och det gav resultat. Ni kan se alla övningar här>> Jag har inte kört detta program hela tiden utan varierat mig lite. Tanken var väl att jag skulle fylla på programmet men får väl ta tag i det. Man kanske borde göra det professionellt och sälja det 😉
Styrketräning ihop med HIIT är det bästa om man vill bli stark, få bra flås och slimma till sig. Jag är inte så värst insatt i alla mammaprogram som finns men har sett en del och jag tycker det är ren discoträning. Vill man få resultat är det vikter och högintensiv kondition som gäller. PUNKT!!!!
Har ju kört en hel del hemma sen sommaren slog till och man kan faktiskt få till kvalitativ träning hemma också. Varva det med gymmet är kanon för mig just nu då jag kan träna ihop med Stella, alltså hon tränar ju inte men härmar mig eller leker själv eller med något barn på gatan. Ska dock beställa hem lite fler viktplattor då jag behöver mer vikt i några övningar. Hellre tyngre och färre reps än tvärtom, vill ju inte förhala resultaten hehe.
Jag vet att många läser bloggen på grund av träningen och ska försöka bli bättre med att publicera inlägg om just det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats