Charlotte "glitzy" Josefsson

det här med kameror


Jag är ingen expert men innan man bestämmer sig för en kamera är det bra att läsa på om den. För några månader sen köpte jag en ny kamera som tar otroligt bra bilder. Men den är lite stor för att få med sig i fickan eller i den lilla clutchen. Eftersom man är en obotlig bloggare vill man ju gärna ha med sig kameran överallt.

Det här är en kamera jag kan rekommendera. Tar bra bilder och även kvalitén på filmerna blir bra. Du köper den billigast på chargeIT, just nu för 2300 kr.


Eftersom mitt ilandsproblem blev för påtagligt har vi nu en ny kamera i familjen. Den nya gröna heter SONY Cyber-shot DSC-T2G grön och du köper den billigast på Pixmania för ca 2600 kr.

Den finns i rosa, vitt, svart, blå och grön. Att det är touchscreen är lite fränt 🙂

Om man jämför dessa kameror är den från Canon bättre. Men om man inte vill ha 2 olika kameror ska man nog fundera på vad man ska ha den till först och främst. Nu kunde jag inte få de egenskaperna jag vill i en liten kamera så därför blev det 2 st.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. zandra

  halloj!!!! ja tænkte bara høra vad du tyckte om redken produkterna du skulle testa.. de va ett tag sedan.. men vill minnas att du køpte den blå serien.. å ja ja undrar helt enkelt va du tyckte.. samt om du hade nåt bra nætside tips på produkterna:)

 2. Dennis

  Känner igen mig i det där med kameror 🙂 Nu har jag en Canon IXUS som är lika liten som ett kreditkort och kan tas med överallt 🙂

 3. glitzy

  mia: självklart är inte detta något jag ligger på året om och så länge jag äter rätt mängd fett och fyller på med mycket proteion och äter mer kolhydrater innan passet så är det ingen fara

 4. Mia

  Hoppas att ditt intag av 1500 kcal/dag enbart är en kortare fas för att slutslipa sommarfiguren. I längden kommer detta leda till muskelnedbrytning och sänkt fettförbränning…

 5. AnnaB

  Tack för tipset! Jag kör ganska många repetitioner, ska höja vikterna och köra färre istället.. Du ska få vara min förebild:)

 6. glitzy

  anna b: bra att du tar igen läsningen nu 🙂 hoppas din resa var bra. men jag tränar mycket förbränning och äter mindre än vad jag gör av med så därför tappar jag fettmassa. muskler har vi alla där under 🙂 ligg på ca 1500 kcal om dagen och rör på dig mycket. men kör gärna igenom kroppen i gymet en gång i veckan också.

  börja träna tunga set mage 2 ggr/veckan 3 set åt gången. så gör jag 🙂

 7. AnnaB

  Hej! Jag brukar läa din blogg varje dag men varit utomlands ett tag så då har det inte blivit av.

  Nu har jag dock tagit igen all läsning. Din blogg är super!

  Men wow måste fråga hur du tränar din mage för att få sådana rutor…Jag tränar och tränar men dom syns bara svagt…Ge gärna tips! Kram Anna

 8. Karin

  Går o funderar på om jag ska skrota min gamla kamera eller inte. Hm. Nu tar jag ju inga kort alls pga det dassiga batteriet o att den är för stor för lilla väskan.

  Så den gröna skulle nog funka för mig kanske.

  … o just det ja, jag o Sienna-klänningen gjorde stan i helgen. Vi hade fantastiskt roligt!

stats