Charlotte "glitzy" Josefsson

vilken dag


Nej jag är inte gravid, jag är bara svullen. Inte så lite heller. På högra bilden drar jag in magen och spänner den. Inte ens då blir den helt platt haha. Men jag har ju tjejveckan + att det hände något efter jag hade ätit soppan + druckit lite kosttillskott 🙂 Sexigt va?


Jag har inte haft ork eller lust att blogg idag. Har inget att skriva om och jag vill inte publicera inlägg bara för att. Då får det hellre vara.

Som ni vet är jag långledig, men ingen ro och vila inte. Har haft flera möten inbokade. Hann inte ens äta lunch idag, jag slängde i mig 2 mackor och ett äpple i bilen. Vid 16 när jag var hemma igen och kunde slappna av tyckte jag att jag var värd ett par riktigt fettiga muffins som jag bakade. Jag hade ju knappt fått i mig någoting på hela dagen.

Men så här i efterhand är det inte så smart med tanke på att jag vill slipa till sommarformen lite till. 60 g mättat fett så där rätt upp och ned. Mer än vad jag ska äta på en hel dag. men skit samma. Jag somnade mätt och belåten vid femtiden.

Vaknade, lagade en fisksoppa, bytte och och knallade ner till gymet trots att jag var lite orkeslös och lite småyr i skallen. När jag tar tag i dörren är den låst, jag tittar upp och hela gymet är svart. Fa f*n tänkte jag. De har tydligen sommartider, vad f*n är det om? Arg, men samtidigt lite lättat gick jag hem. Inte orkade jag gå ut och gå inte 🙂

Jaha roligare än så här blir det inte. Ett aptråkigt inlägg, jag vet. Men i morgon ska jag vara roligare. ok?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  vad är det för fel om man varje dag fram till lunch ungefär har platt o fin mage där musklerna syns men sedan på eftermiddag kvällen ser man gravid ut?? oavsett mat blir det såhär.. det kan väl inte vara fett för då skulle det väl se ut så hela tiden?

 2. glitzy

  helena: jag kände lixom inte för att skriva order mens. tjejveckan låter bättre 🙂

  minna: men gumman då..i dag ska jag blogga 🙂 du bloggar lite också nu tycker jag…blir besviken varje gång man går in

  puss

 3. Minna

  saknade dig hela dagen… var inne och kollade typ hundra gånger 🙂 Själv la jag in massa oviktiga inlägg och njöt av vartenda ett, ha ha

  Du är för fasen tom snygg i din "mage", face it!

  puss!

 4. helena

  haha så fler än jag som säger "tjejveckan". vi är några i samma ålder på jobbet, 20+, dom pratar jag fritt med (sen finns det ju några kostymnissar i medelåldern och där är väl inte ordbytet likadant) men iallafall, jag råkade få med det ordet när jag pratade med två av mina killkompisar på jobbet någon gång och dom "…men…men.. tjejvecka? jag trodde att du gillade killar" sen trillade poletten ner men kul var det. hade jag sagt lingonvecka hade dom fattat direkt.

 5. kickan

  Hur lyckas du behålla en så platt magmuskulatur? Jag har en tendens att få styrkelyftarmagen märker jag då det börjar bukta ut av övre magmusklerna…tips?

 6. Mads

  skönt de finns dödliga som jag.. eller snarare skönt att även du är dödlig.. haha..

  jag har också vältränad, rätt platt mage men nu har den så kallade helvetesveckan o de ser ju fan ut som man ska föda vilken sekund som helst + att aptiten är i oanade höjder.. typ går o kollar i kylskåpet jämt..

  men bara veckan går över.. sen jävlar 😉 eller va säger du?

stats