DHL väska? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

DHL väska?

Vad tycker ni om väskan? Den är lite lekfull i färgerna och modellen är helt ok. Men $400 för den? To much enligt mig.

New York, 26 september, 2007 – Transport- och logistikföretaget DHL och modeundret Zac Posen har tillsammans designat en läderväska i begränsad upplaga. Syftet är att samla in pengar och väcka uppmärksamhet kring den ideella organisationen TeachersCount, som verkar för att höja läraryrkets status i USA.
 
För ändamålet har Zac Posen designat en läderväska i begränsad upplaga med DHL som finansiär av produktionen. Priset ligger på 400 USD och väskan kommer att säljas exklusivt på kampanjsajten www.toteforteachers.org För varje väska som säljs kommer DHL att donera samtliga intäkter till den amerikanska organisationen TeachersCount.

Läderväskan är tillverkad i utsökt italienskt läder med DHL:s egna färger, rött och gult. Den specialdesignade väskan producerades i Toscana i samband med Zac Posens ordinarie kollektion av handväskor. Väskans mått är cirka 30 cm bred och 35 cm hög och har en rejäl gul axelrem.
 
– Jag designade väskan med avsikten att den skulle vara kul, feminin, lättåtkomlig och lite sportig. Inspirationen bakom väskans livfulla röda och gula färger kommer från min samarbetspartner DHL:s karakteristiska färger. Min förhoppning är att fashionabla damer kommer att bära denna väska som ett erkännande av lärarnas fantastiska insatser i samhället, säger Zac Posen.
 
– Jag skulle inte vara där jag är idag om det inte vore för de kreativa, artistiska och stöttande lärarna som alltid uppmuntrade mig till att tänka utanför ramarna och att inte vara rädd för att använda min fantasi. Projektet med DHL och TeachersCount är mitt sätt att tacka lärare för allt de har gjort för mig under årens lopp, fortsätter Zac Posen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats