Charlotte "glitzy" Josefsson

DIVINE SKIN MITT ANDRA HEM & LITE BOTOX PÅ DET

IMG_6869

Jag innan jag drog till Frida idag. Och nej det är ingen kameltå mellan benen. Tyget åkte upp lite när jag höjde armen. Skönt , då har vi rett ut det och kan gå vidare.

Varit på Divine skin två dagar i rad:) I går hos Anna och i dag hos Frida. Men vi börjar med gårdagens besök. Jag fick lite massage med NBE i nacken. Men jag var där för benen. Nu ska vi köra en riktig kur på ca 5 ggr. 2 ggr i veckan ska jag till Anna och köra benen. NBE ihop med bra mat och träning kommer nog fan göra susen. Jag har sett folk som har fått såna sjuka resultat. Ska bli jäkligt spännande att testa. Det släpper ju alltid sist på benen för mig och min förhoppning är att det ska släppa på en gång nu och inte bara till större delen av överkroppen.

En snabb notis om massagen: Anna hittar knappt någon stelhet eller knutar längre. Massage med NBE är så sjukt bra så det inte är sant. IMG_6872

På söndag kommer bästa Anita från medAskin till Linköping och gör botox och filler. Jag ska fylla på globellan och pannan. Snygg jag kommer bli igen;) Hon har säkert någon lucka om Ni är sugna. Hon är grym och har dessutom bra priser. Bokas på 0707-341775.IMG_6877

Och här har ni mig när jag kommit fram till Frida tidigare ikväll:) Jag testade världsnyheten NBE deep skin. Alltså, det är sjukt så jävla nöjd jag är. Vilka resultat på så kort tid. Jag kommer skriva om detta utförligt i morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Snyggt! Vill också göra botox, har börjat få massa rynkor och det skrämmer ihjäl mig haha! Hur ofta gör du det??? Den här sidan http://www.botoxguiden.se/botox/ skriver lite om hur det hela går till. Man kan tydligen behandla skrattrynkor med botox. Det visste jag ej. Vad är det du fixat förutom pannan? Kraaam

stats