glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Dödstrött

Alltså vilken virrpanna jag är just nu. Asmycket jobb och då fungerar inte hjärnan utanför denna jobb-box. Och så den här jävla årstiden. Jag blir ju astrött varje år vid denna tid. Dåligt med träning också. Har jag tränat sen i söndags? Skulle squashat igår men min partner dök inte upp och sen blev inte träningen av och idag har jag faktiskt inte hunnit.

Men i morgon ska jag spinna och träna korsrygg. Jag märker på en gång när jag inte tränar kroppen. När man sitter still framför datorn så är det så viktigt att träna ryggen & rotatorkuffen. Egentligen hela kroppen för att gå en balans och må bra.

Om ni har ont någon stans så beror det ofta på att man inte tränar tillräckligt. Man kan ha andra medicinska problem men kom ihåg att kroppen och knoppet mår bäst av att äta bra mat och unna sig ibland och hålla igång.

Men gud vilket positivt och härligt inlägg:) Men livet är inte alltid på topp och det finns inget värre än med människor som låtsas att allt är så bra jämt. Finns en blogg som är expert på detta. Ingen har ett underbart liv dygnet runt 365 dagar om året.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats