glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

En go kräm till facet

IMG_0564

I går kväll när vi var på väg till kvällens middag som Ni kommer få se mer av 🙂

Kjol // Stylein.com
Top // Gina TricotIMG_0640

Ännu en dag vid poolen. I går körde vi stranden men jag har blivit så bekväm. Även om de har service vid stranden med mat och dricka osv så är det så skönt att ligga vid poolen. Det enda negativa är att det fläktar mindre.IMG_0641

Innan jag åkte hoppade jag in hos Hanna på Hudvårdsrummet och köpte med mig den här>> rackaren. Hanna ville att jag skulle ha spf 50 men gränsen gick vid 30 för mig 🙂 Man ska inte skynda för snabbt 😉 30 är nog mycket för mig. Tyvärr så har jag ju förstört min hud på grund av att jag inte har varit så duktig med högt soldkydd i ansiktet.

Hur som helst så kan jag rekommendera krämen. Den är mycket trevlig då den är lite lätt färgad. Man får en fin och jämn hud av den.

IMG_0661

Det är så jävla varmt här så jag och madrassen har varit bästisar mest hela dagen. Dagen börjades med en frukost, en promenad och sen gymmet. Några timmar vid poolen…

IMG_0460

…mys på rummet och…

IMG_0665

…pangmiddag på Meat market. Super gott kött och tillbehören var inte att leka med. Dyrt men vi tyckte det var värt det. Det är sjukt dyrt att äta bra här. Sen shoppade vi lite på vägen tillbaka till hotellet. Butikerna är öppna till 22 vilket är gött.

IMG_0677

Väl hemma på hotellet la vi oss på en säng vid poolen och googlade morgondagens frukost och hade det skönt.

IMG_0671

Hur mysigt?IMG_0692

Sen spelade vi lite biljard och nu sitter jag på rummet och bloggar.

IMG_0695

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats