En grön morgon | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

En grön morgon

Efter förra inlägget så verkade många tro att det har hänt något allvarligt vilket det inte har. Som Ni vet har vi nu mer spraytan på Glitzy Solstudio i Tannefors och jag hade en tjej som skulle spraya i mellandagarna men fick förhinder så det var en av anledningarna till att jag åkte hem. Ville inte överge alla tjejer och killar som ville bli bruna och fina till nyår. Kommer lära upp en annan tjej som kommer ta över sprayningen mer och mer för jag har verkligen inte tid.

Samma morgon som vi åkte till Boden blev trassel lite dålig. Vi har alltid världens bästa kattvakt som verkligen bryr sig om katterna och tar hand om dom. Trots det så kunde jag inte slappna av helt. Så när spraytanningen blev inställd valde jag att åka hem. (Trassel mår bra nu)

Är inte 100% frisk så det var ganska så skönt att komma hem och få vara helt själv även om det har inneburit en del jobb. Snart kommer Jocke hem från Boden ♥
multi greens

Att starta morgonen med en grön shot är inte så dumt. Eller jo, det smakar inte jordgubbar direkt. Föredrar det i en smoothie faktiskt.

I morse slank en shot ner med Multi Greens från Bio-Life. Fullproppad med nyttigheter.

Om jag gör en smoothie brukar jag mixa ner grönt pulver ihop med fryst mango eller banan, en näve spenat, kokosvatten och ingefära. Ibland byter jag kokosvattnet mot hemmapressad juice som ex. rödbetor, apelsin, äpple och morötter.

P1060338

Inom kort kommer jag bjuda på en ansiktsmask innehållandes spirulina som är utrensande. Spännande va? 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats