glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

En uppis från telefonen

Men hejsan! Tänkte kika in och uppdatera Er lite från telefonen.

Förra veckan kom Anna från Kroppscoachen förbi hemma och körde nbe-massage. Det är så himla skönt och lyxigt att Anna kommer hem och masserar. Bara att kontakta henne om Ni ät sugna eller har företag som vill ha en grym massör på plats.

Jag fyllde år i söndags och fick bland annat den här fina höstiga buketten av mamma och pappa via bud.

På förmiddagen mötte vi upp kompisar i lekparken och njöt av det fina vädret. Älskar att möta upp Sani och hennes son Theo. Våra bästisar.

Träningen är under all kritik just nu men nu jävlar ska jag ta tag i det. Spinningen är fast på fredagar på Push by Sara men måste få in styrkepass för att stärka och även forma kroppen. I morse efter jag hade lämnat Stella på föris drog jag iväg och tränade. Bättre att träna direkt och jobba in lunchen istället.

Egentligen borde jag boka in mig på ett pt-pass en gång i veckan hos Sara. Bygga upp funktionell styrka. Något jag hatar att träna själv nämligen men välbehövligt.

Stella går ju på ett föräldrarkooperativ så vi har så kallade mellispass 5 ggr per termin och idag var det dags för vårt andra pass. Stella sov så gott när jag kom. Ett mellispass innebär att man först är i barngrupp och sen har man lite sysslor att ta hand om som köket och städning.

Nä, nu ska jag publicera det här och se en serie med min hubby. Stella somnade för en stund sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats