glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

En varm åkpåse för alla tillfällen

Stella glider runt i sin nya åkpåse från Voksi. som vi beställde på jollyroom.se  Hon hade växt ur de gamla så det var hög tid att skaffa en ny.
Jag valde mellan den på bilden som heter City åkpåse och Urban åkpåse. Egentligen gillar jag finishen bättre på den sistnämnda men den jag beställde är Limited edition och det är ju lite roligt 🙂
Det var en kompis som tipsade om just Voksi. Jag har ju ingen aning om sånt här så man får ju ta hjälp av dom som har erfarenhet.
Ni ser att åkpåsen är dubbelvikt nertill och det är för att jag hade satt på förlängningsdelen. Upptäckte att den behövs inte ännu. Tack var den kan man ha den upp till att barnet är 6 år.

Huvuddelens justerbara remmar ser till att åkpåsen sluter tätt kring barnets huvud och motverkar att varm luft sipprar ut, eller kall luft slipprar in. Detta unika snörningssystem gör även att åkpåsen växer med barnet.
Något jag missade på bilden är att det finns en flik som man viker upp och gömmer själva snöret. Det finns massvis med såna här smarta detaljer. Bland annat ett smart fäste för napphållare vid huvudöppningen så att nappen alltid är lättåtkomlig och nära till hands.
Man kan justera huvuddelen på flera olika ställen för att anpassa efter väderlek. Det känns som om att de har tänkt på allt faktiskt. En annan smart detalj är fickan på framsidan där man kan förvara nycklar, mobiltelefon etc. Jag har en iPhone 7 plus och den får plats.Sicksack mönstret gör påsen snygg men de är även där av en anledning, nämligen att för att på bästa sätt hålla fjädrarna på plats vid tvätt. Påsens materialkombination, 80% dun och 20% fjädrar, ger den en hög isolationsförmåga. Insidan är i mjuk bomull.

Lite mer info för den intresserade:
Åkpåsen kan öppnas upp helt och användas som lekmatta eller täcke vilket är bra om man behöver underlag att sitta på. Man kan öppna i fotändan om man behöver reglera värmen. Anti-glid material på åkpåsens baksida ger maximal passform  och färdiga hål gör den enkel at anpassa efter barnvagnens sele. Samtliga material är godkända enligt Öko-tex Standard 100, klass.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats