glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Erbjudande som inte jag kan motstå i alla fall

Ni kanske kommer ihåg att jag och Stella var på ansiktsbehandling för ett tag sen. Se här>> 
Stellas röda torrfläck var som bortblåst på morgonen. Kul att hon blev så nöjd haha.
Jag gjorde en milk peel från Dermaceutic (glycolsyra, mjölksyra & salicylsyra) som jag har skrivit om tidigare. Den är verkligen så bra. Jag brukar beskriva det som att man kommer in med en dassig lack och kommer ut med en nyvaxad lack. Man blir så fin, lystern är inte att leka med och alla finnar och skit flyr fältet asap. En snabb fix kan man säga. Ska boka in en ny väldigt snart.

Jag håller även Dermaceutic väldigt kärt. Mina favoriter är Advanced cleanser, 15 masken och K-ceutic. Körde med den sistnämnda efter ansiktsbehandlingen tills den tog slut (hade kvar) och den är fan riktigt trevlig.
I oktober har Hudvårdsrummet ett erbjudande: köp minst fyra Dermaceuticprodukter och du får en maskpeel eller milkpeel utan extra kostnad. Assåååå, vad väntar Ni på? Läs mer här>>
Jag ska i alla fall fylla på med de tre jag nämner ovan plus C25 tror jag. Hanna bestämmer så klart så vad jag vill har inte med saken att göra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats