Charlotte "glitzy" Josefsson

Ett år senare

IMG_7641

Ett år senare är min special cleansing gel>> slut. Hade nog räckt ett tag till då den är superdryg. Jag är ju lite slösaktig och jag använder gärna mer än vad som behövs plus att Jocke brukar ta lite av den. Den står alltid i duschen nämligen och som Ni vet gillar han ju att sno mina hudvårdsprodukter. Jag kör ju denna och en annan tvätt med syror i. Man ska inte alltid använda syror utan det är bra att låta huden vila lite. För drygt ett år sen kunde jag liksom inte få nog av syror men som tur är träffade jag Hanna>> som utbilda mig. Huden har ju ifs aldrig varit så fin heller. Man ska lyssna på dom som kan. Långt ifrån alla Hudterapeuter är kompetenta, det jag har fått erfara. Kommer aldrig släppa Hanna 😀IMG_7652

Så här glad är man när man kommer hem med en fylld flaska. Här ska tvättas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Nähää inga fler inlägg..inget galet på insta…. WTF.. booooring..

    Har du tagit ut löständerna på sista bilden? hehehe
    Ser ut som en bebis 🙂
    RETAS

stats