glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Ett livstecken

Hello,

Jag vill verkligen fota och blogga varje dag men hur ska jag hinna? Detta är inte mitt jobb så det hamnar längst ner på listan. Och sen ska Ni veta att jag minsann har fotat lite men detta pissgrå väder gör att alla bilder blir skit och då blir jag sur och skiter i det. Vill liksom inspirera med kläder, inredning och bara dela mig av vardagen,

Men nu tänkte jag i alla fall kika in och ge er lite blandat. Ni kanske undrar vad jag styr med så att jag inte hinner uppdatera här?  Plugg och mitt egna företag går först och sen allt det där vardagliga Ni vet. Jag har kanske en till två timmar per kväll efter att Stella har lagt sig och då är jag inte sugen på att smälla upp datorn. Då vill jag bara slappna av i soffan och se en serie. Hoppas det ändrar sig snart dock, kommer ha lite ledigt i jul vilket ska bli skönt. Älskar ju att blogga egentligen. Skolan har varit väldigt intensiv några veckor nu, och jag vill hinna med och träna så mycket det går, det ska lagas mat, tvättas och ibland städas. Vi har ju en ny GRYM städerska från Städhäxan (kommer ett eget inlägg bara om henne :)) men eftersom jag gillar ju att ha städat och rent omkring mig och då krävs det några dansar med dammsugaren och dammtrasan här och där. Och så här inför jul så är det ju mycket annat som händer, lilla familjen var på julbord en kväll, jag och Stella körde julmys med klappspel med mina kompisar från skolan en kväll osv.

Jo men för ett par veckor sen så tittade ju solen fram och då var vi jäkla snabba på att göra en picknick för att sen packa oss ut. Stella har aldrig druckit varm choklad så jag frågade om hon ville ha det? Ja sa hon. Så jag ställde mig och gjorde en egen på havredryck, kakao och har för mig att det var lite socker i? Gott blev det i alla fall

Alltså hej soooooolen och D-vitamin. Jag har solat solarium ett par gånger för att tanka D-vitamin men skulle behöva sola en gång i veckan. Jag täcker alltid för ansiktet i solariet då jag vill undvika pigmentfläckar (kommer av vanlig sol också)

Det här är ju ett perfekt ställe att fika på.

Fina naglar va? Vi fikade på en lussebulle. Varm choklad skulle hon minsann inte ha. Ibland är den där rumpnissen så jäkla otacksam alltså 🙂

En lördagmorgon eller i alla fall klockan 10 hängde vi på låset för att köpa gran jag och Stella. Vi gick omkring och hittade till slut en vanlig traditionell gran som var så fin. Jag är inte så sugen på kungsgranar då de är så jäkla präktiga alltså.

Lillfisan körde järnet som vanligt. Inte en lugn stund med den där. 

Väldigt roligt att granen var ända framme hos oss 🙂

I fredags drog vi till Ingelsta och Boligheter som har så mycket fint. Jag blev väldigt förtjust i de där grytunderläggen från Ferm Living. Ångrade att jag inte köpte dom. Det är faktiskt Stella som tagit bilden. Hon tog telefonen och fotade allt fint i butiken så jag hade ca 100 bilder att radera sen. Efter en stund fick jag tillbaka telefonen då hon upptäckte deras magiskt fina barnavdelning. Hon hittade en kanin som hon tog och sen sprang ut ur butiken. Jag fick i farten skrika att vi kommer tillbaka och att vi inte snodde kaninen. Efter ett race ner i gången hann jag ifatt henne och fick förklara att man inte gör så för att sen gå tillbaka och betala. Jag hade lovat innan att hon skulle få köpa den och det är ju sjukt kul att busa tydligen. 

Så fint att ha dom hängandes eller bara liggandes på bordet när dom inte används.

Vi tog en snabbis på Åhléns outlet innan vi drog hem till Pappan som köpt hem sushi till oss.

Varje dag öppnar vi en lucka i Barbie kalendern som verklige är toppen.

Titta så gullig pyjamas från Lindex. Finns här>>

Men jag dör. Fick syn på denna nu när jag var inne och hämtade länk. Måste köpa en sån också. Så fräsig. Pyjamasen är så mjuk och skön.

Nu ska jag påbörja nästa inlägg. Jag har ju ändå en del i pipen så att säga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats