glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Falkenberg strandbad

Tänkte jag skulle hinna i kapp med alla sommarbilder. Vi besökte ju Falkenberg strandbad en sväng vilket var mycket trevligt. Tyvärr så fotade jag aldrig miljön så mycket vilket jag ångrar för den är verkligen fin. Fotade oss inte ens i de “berömda” morgonrockarna. Men tanken är att jag och Jocke ska åka tillbaka utan Stella så får se till att fota då och dessutom med en riktigt kamera.

När vi kom ner käkade vi en smarrig pizza och skålade i rosé på deras strandrestaurang eller vad man ska kalla det.

Här satt jag och släppte ut magen efter maten och såg lite småsur ut. Men jag var glad, inombords…

Efter incheckning på rummet hoppade vi ner i poolen. Barn är välkomna i utomhuspoolen men inte inomhus. Vi försökte få till en familjebild med självutlösaren.

Sen kom Jessica och hjälpte oss men någon fotobombade bilden.

Vi hade tur med vädret. Eller det var ju typ sol hela sommaren 🙂 Hade inte Stella varit med och vädret varit dåligt hade vi kunnat hänga i det mysiga spat.

Efter bad blir man trött och Stella sov gott i sin vagn och jag njöt av sol och drink. Att vakna till i skuggan i mammas famn är inte fy skam enligt Stella.

Sen var det dags för lite glass och….

….lite mer vätska till mamman

Ja så här ser det ut när man står inomhus och blickar ut mot poolen.

På kvällen käkade vi på deras egna Restaurang Famille. Har hört lite blandat men vi var i alla fall nöjda med maten. Musslorna till förrätt var smarrigt 🙂    Tonfisken slank ner utan problem den också.  

Moooorgonmys. Precis nyvakna. Stella sov på golvet i en sån där extrasäng. Ska man boka in sig där ska man absolut ta rum mot havet. Annars får man titta på en trist innergård och dom rummen var ännu mindre. Vi hade ändå ett deluxerum och vi tyckte det var litet.

Hann med en posering bland allt gräs innan vi drog hemåt igen. Nu har Ni sett lite från Falkenberg. Ciao!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats