Charlotte "glitzy" Josefsson

För ett år sen

Stella kom den 12:e november med ett akutsnitt men hon var beräknad till den 11:e december. Kikade lite i arkivet och tänkte dela med mig av november och december för exakt ett år sen när Stella var en liiiiten plutt
November

Dagen innan hon kom tog jag dessa bilder.  Jag fick havandeskapsförgiftning som de flesta av Er vet och blev inlagd på fredagen för prover under natten. På morgonen fick jag veta att den var så allvarlig så jag skulle sättas igång. Sen är ju resten historia med megablödning och nedsövning för att plocka ut henne så snabbt som möjligt.
Första veckan låg jag på special BB och Stella på neo.  På fredagen fick vi äntligen komma hem.
Så här såg det ofta ut då jag hade massvis med jobb.Jag är en rastlös själ och vi höll oss inte inne många dagar innan vi for runt.
Ett japanskt julbord tog jag med min mammi på
Hann till och med ta en och en annan outfit till bloggen. Sjukt dålig på det nu. Skärpning.
December

Julshopping på stan med Stella och Jocke.
Tydligen så körde jag en del intervallträning vilket jag saknar nu. Har sån dålig kondis men hur lätt är det när man varit sjuk mer eller mindre senaste månaderna. Gymmet har prioriterats de få gånger jag känt mig ok.
Bästa appen.
Sitter på däckfirman och inser att jag har bajs på kläderna
Oj vad jag slet med kommande kollektion för ShapeMeUp. Jag fick typ aldrig sova på natten och på dagen kunde jag inte när Stella sov då jag var tvungen att prioritera ShapeMeUp
Ute på promenad 😀
Så liten hon var. Katterna låg alltid nära henne, var det inte Hittis var det Lillan eller Trassel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats