Charlotte "glitzy" Josefsson

för kallt klädd

Jag tittade inte på termometern innan jag stack ut idag vilket jag borde. För det var inte alls 10 plus längre. Tänkte jag skulle handla till nyårsmiddagen redan i onsdags men av olika anledningar blev det inte så och fy fan vad jag ångrar det. ALLA var ute och handlade och vilka jävla idioter det finns.
1. Ställ kundvagnen där den inte är i vägen och gå och hämta det du behöver UTAN vagnen.
2. Bara för att man är runt 65 – 70 år så har man inte rätt att gå när det är rött, eller korsa vägen där det inte finns övergångsställe.
3. Om det går åt mycket tryffelolja runt nyår då köper man väl in extra mycket? Nej, inte idiotinköparna i den här stan i alla fall. Hittade till slut, fick åka till en köttbutik och köpa en liten liten olja för 125 spänn. Hoppas den smakar bättre än zetas för 35 kr.
4. Sen vill jag ge en känga till alla som kör för långsamt. Det finns en anledning till att man sätter på vinterdäck.

Så, vad skönt. Nu har jag fått avreagera mig lite.

Topp // made in the shade
jeans // dbrand
skinnjacka // red label
skor // sam edelman

Nu ska jag packa upp lite mat och en annan sak som jag köpt:) Sen måste jag vila. Är ju inte frisk än. Ska hämta Jocke på flyget sent ikväll. Han har ju varit borta sen i måndags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats