glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Föris

Hej,
Jag har bara inte orkar blogga även om jag velat. Stellas sista “hörntand” kom äntligen igenom här om natten (vi var vakna mellan 23-01:20). Jag har slappat och sovit när Stella har sovit på dagarna (då jag normalt sett sitter vid datorn) plus att det är inskolning denna vecka. Jag ser såååå fram emot när alla tänder är uppe och när hon börjar sova hela nätter oavsett tänder eller inte tänder.

Min lilla kanin 🙂 Jag är verkligen så nöjd med Stokke trailz. Kul att se att fler och fler fått upp ögonen för varumärket.

Stella är ju väldigt lätt när det kommer till nya människor och jag har alltid kunnat lämna henne till både kända och okända människor. Med andra ord har inte förskolan varit något jobbigt utan tvärtom. Hon rusar in och struntar i vart jag är så idag fick hon vara där själv och så kommer det väl fortsätta från och med nu. Men hon är ju bara där ett par timmar denna vecka och veckan därpå blir det 9-14. Sen är tanken att hon ska gå två dagar i veckan. Får se lite efter hand.
Val av förskola. Jag ville att hon skulle gå på en förskola nära oss som är sååå bra med egen kokerska, fokus på ekologiskt, ute mycket, en liten och intim förskola och väldigt bra pedagoger men det var 24 ungar före i kön så hon skulle inte få plats i år sa de. Att få en garantiplats och hamna precis var som helst under tiden var inte aktuellt för oss så jag ringde runt och intervjuade flera förskolor och hittade ett ställe (en bra bit bort) där Stella fick börja på. Detta är också ett föräldrakooperativ med få barn.
Nu fick vi plats i slutet av maj på den förskolan vi önskade så hon kommer byta. Vilken tur vi har!!
För mig var det viktigt att det var en liten förskola, föräldrakooperativ då man får en bra inblick och kan påverka plus att man lär känna barnen och föräldrarna. Fokus på ekologisk mat och även en del vegetarisk mat är så viktigt då vi lägger stor vikt vid det hemma.  När ens barn går på ett föräldrakooperativ har man 2 städdagar och någon syssla en gång i månaden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats