glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Dagens, typ

När man för en gång skull anstränger sig och ska fota en dagens så kommer ligisten med blöjan på svaj och en strumpa på fötterna. I dag har jag längtat efter Stella. Hon var på föris 9-12 själv, somnade i bilen på vägen hem, barnvakten kom och jag drog till ett möte. Hemma vid 16 igen. Som jag längtade den sista timmen efter henne. Tänkte träna idag men hade inte hjärta att lämna henne på kidz club också. Även om hon älskar det så ska man nog inte köra förskola, barnvakt plus kidz club. Kan nog bli för mycket?

Hur som helst så är kläderna från Zara. Team polkagris liksom. Se om jag kör en repris i helgen och kan fota med skor, jacka osv.
Stella är så jobbig att natta just nu. Har varit det sen några veckor tillbaka. Blir galen. Jag är så trött så ögonen går ihop. En propavan, serie och sen våldta kudden. Sov gott!!! Hoppas Stella bara väcker mig två gånger i natt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi Franzen

  Det brukar bli svårare att natta när man börjar på förskola och det är massa nytt, även om hon gillar att va där! Båda mina boys hade nån dryg månad då jag fick gå från att kunna pussa go natt och lämna dom, till att bli sövda i famnen. Bara massa extra kärlek helt enkelt. Puss, saknar er!!!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Ja fast det började innan förskolan. Blir galen. Å en megapissnatt igen på grund av tänderna. Blir galen.
   Puss. Saknar er

stats