glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Förvaring barnrum

God morgon. I dag bjöd Stella på sovmorgon till klockan 10.
Hon vaknade runt ett i natt och blev ledsen för att hon hade svårt att andas. Så jag hämtade nässprayen och sen bråkade vi för att få in ett spray i varje näsborre. Maj Gad!!! Efter det skulle hon minsann inte ligga ner. Helt hysterisk. Så jag fick sitta och vagga henne och så fort jag la ner henne blev det skrik. Så jag gick upp och bytte blöja på henne och värmde lite Ottos välling som hon slurkade i sig för att sen sova till 6:30 och då åkte 260 ml Ottos ner för att sen sova till 10:00!!!!!!! Hon vaknade runt 8 i vanlig ordning så jag lade mig bredvid henne och myste och tydligen så somnade hon om. Jag också 🙂 Jag fick min mens igår och mår ju piss första dygnet så jag tackar för sovmorgonen.
Helt ok humör men när tröttheten kom skulle hon minsann inte sova och bara skrek om vi närmade oss sängen. Så testade med välling och det funkade ju bra. Den här dagen får vi ta som den kommer. Sov- och mattiderna är rätt rubbade kan man ju säga.

Skulle egentligen kika in och tipsa om den här korgen men lite blaj blaj skadar väl inte?
När jag klickade hem lite grejor från ellos sist så åkte denna korg med till Stellas rum. Perfekt att förvara mjukisdjur i. Fungerar väl för lite större leksaker också men tycker mjukisarna passar bäst. Fick avi från postnord att det har kommit paket från Jollyroom. Wohooo. Det är inte så mycket kvar nu tills Stellas rum är klart.
Förvaringspåsarns som är prickiga kommer från jollyroom, märket är Minitude
Sen när det har gått ett par månader ska det väl göras om lite här och där hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats