Charlotte "glitzy" Josefsson

Från dassig till…

…ja vad rimmar bra på den?

Jag hade en sån där hopplös längd på håret. Krävdes liksom styling för att det inte bara ska hänga där som en trist gardin. Antingen ska det vara längre eller kortare. Tid är inget jag har så där sjukt gott om nu mer så lättskött hår är ett måste.

Önskemål när jag slog ner min nu mer platta röv i frisörstolen hos Michaela på Björk & Friends som jag för övrigt älskar (typ): Lite kortare än axelkort, typ shadowroots fast ändå inte. mer ljust och kalla toner.

Resultate blev EXAKT som jag tänkte. Vi försöker ju spar ut min egna bottenfärg så vi kör en toning i botten nu bara.

Med kort hår blir det sjysst med en tvätt, stylingprodukter och en föning. Har jag lite extra tid kan jag ju alltid dra några varv med plattisen för att få det lite extra busigt. Med kortare hår är det lättare att behålla volymen.

Kommer posta ett inlägg med tips på styling inom kort med mina favoritprodukter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats