Från Rebecka till er :) | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Från Rebecka till er :)

Det lyder så här:
Hej!
Jag säljer en svart M by Madonna skinnjacka i storlek 34, Maila beckie_o@hotmail.com vid intresse.

Och nu ett meddelande från mig: När vi ändå är inte på Maddonas kollektion så tyckte jag den var trisst. Ok, den är stilren och passar de flesta. Materialen följer modet till stor del. Den fick mig inte att sitta uppe mitt i natten för att roffa åt mig plagg på H&M:s hemsida.

Men igår kväll blev jag överraskad. Jag var jag i en galleria och där står det en tjej med snygga jeans. Jag var tvungen att försöka se vad det var för några. Det stod ett M på skinnlappen. Jag gick till H&M på en gång och de fanns kvar i min storlek. 

Härligt att det äntligen är fredag:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats