glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fransförlängning linköping

fransforlangning

Här på bilden får jag en microneedeling (som är den grymmaste behandlingen ever ;)) men det var inte det jag gjorde hos Hudvårdsrummet sist utan en kemisk peel (Mela peel) mot pigmentfläckar men tänkte ägna ett helt inlägg om det längre fram.

Nu vill jag fokusera på mina fransar som stolt visar upp sig på bilden. Jag är som sagt så glad att Lina äntligen börjat jobba igen men man får fan slåss om tiderna då hon endast jobbar 2 dagar i veckan än så länge. När det kommer till Fransförlängning Linköping så är det Lina – Lr Beauty 4 you som gäller. Punkt slut 😉 Hon erbjuder flera olika fransmodeller, böjar och även volymfransar som jag ska testa nästa gång. Följ henne på FB för när hon får återbud med kort varsel brukar hon “rea ut” dom tiderna och även lägga ut andra erbjudanden plus att man kan titta på massvis med bilder.

Bokar gör man här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats