fredag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

fredag

*kort t-shirt weekday*jeans med skinn på rumpan cheap monday*skor dinsko*fuskpäls H&M*väska botkier*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Miranda O.

  Okej, tack för tips! 🙂
  Jag dansar några timmar i veckan också och har alltid gjort det, så det var därför jag tänkte att jag kunde utesluta att jag kanske inte var tränad nog i ryggen.

  Men å andra sidan så är det ju olika typer av påfrestningar… 🙂

  Jag hör av mig om hur det går 🙂 Och tack ännu en gång!

 2. Glitzy

  @Miranda O.: hej. jag tror att du är lite otränad. det är som när man börjar träna styrketräning och kör ex biceps, så blir man trött i underarmarna först för dom är svagare. det kan ju vara så att du är otränad i korsryggen. börja med att göra ryggups 2 ggr i veckan. du lägger dig på mage och har benen mot golvet och lixom lyfter upp ryggen, gör så många du orkar * 3. börja med det och se om det blir bättre efter ett tag

 3. Miranda O.

  Hej, Jag är vanligtvis en sådan där smygläsare som läser utan att kommentera. Men nu har jag ett litet problem som du kanske kan hjälpa mig med. =)

  Grejen är att jag har börjat löpträna för lite mindre än två månader sedan och springer 1-2 gånger i veckan. Jag började med väldigt korta sträckor och jobbade upp mig sakta men säkert.

  Nu är min runda på 4,4km. Men efter lite mer än halva sträckan får jag ont i ländryggen, ofta lite mer på ena sidan än den andra. Det är som om allt spänner upp sig och krampar. Vad gör jag för fel?

  Jag har bra skor som är utpassade efter mig och pressar mig inte mer än nödvändigt. Har du någon idé om vad det kan vara? Pleeease help! =)

  Kramar Från Miranda som alltid har velat vara den där tjejen med “morgonrundan”

 4. Elin

  hej där hottie 😉 kan man ringa och boka en tid hos Johanna på hudakademin imorgon, alltså Lördag? ja menar för att komma dit en dag senare till veckan kanske, har de öppet helger? hann aldrig ringa idag nämligen, vill inte missa det! kram 🙂

Annons
stats