glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fredag och söndag

Sorry för dålig uppis men helgen har gått i ett. I fredags hade vi finbesök från STHLM och även ett par kompisar från Linköping. Det blev mycket vin och väldigt sent. I går var jag alldeles för bakis för att öppna datorn 🙂 Och de senaste tre timmarna har jag ägnat åt att leta hotell i Milano som vi åker till snart. Äntligen bestämt mig för Straf som tillhör Design Hotels men så läste jag recensionerna och då verkar frukosten vara sådär och för ett dyrt hotell vill jag ha en bra frukost. Hittat två andra riktigt bra hotell men de ligger inte i city kärnan. Jag vill ha city utanför dörren. Stureplan liksom 🙂

Har någo av Er bott på Straf?

IMG_1680

I fredags hade jag 50 min på mig att träna och duscha på gymet så det blev HIIT på bandet enligt appen “HIIT TIMER” 15 set, 15 sek intensivt och 12 sek vila.

Sen hoppade jag ner i gymet och körde lite styrka. Kommer dock inte ihåg vad:)IMG_1683

Så här såg jag ut 🙂
Linnem tights och väska // Nike
Skor // ReebokIMG_1741
Idag såg jag ut så här. Filmade lite på gymet idag och Ni ska få se filmerna inom kort.

Körde samma HIIT som ovan och sen blev det överkropp. Körde en del i cable. Biceps, bröst och rygg. Filmade alla tre övningar. Sen blev det resten av kroppen på andra ställen i gymet. Avslutade med några set ben i en sån där benmaskin som är sådär. Men var tvungen att avrunda då vi hade städdag i samfälligheten. Så jag har rört på mig en hel del idag vilket är skönt och jag känner mig nöjd så här på kvällskvisten förutom att jag letat hotell så länge och fortfarande inte bokat något :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Hej hej!
  Åh vad härligt med en sväng till Milano! Vill bara säga att hotell Straf är toppen! Jag och min sambo bodde där senast vi var i Milano. Riktigt bra läge i stan, och rummen är riktigt sjyssta och coola, och frukosten är verkligen riktigt bra!
  Hoppas att ni får en bra resa!

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Fan, kanske ska boka det ändå 🙂 Men 7400 för 3 nätter 🙂 Men hittar inget annat centralt som passar min smak:) Kom gärna med tips på mat osv:)

stats