Charlotte "glitzy" Josefsson

Funktionellt stark

FullSizeRender

Tights>>

I går blev det ett pass på gymmet (ben och axlar) och innan det var det i torsdags? Herregud vad dåligt jag tränar. Jag måste börja träna lite mer funktionell styrka men att få motivation till det finns inte så jag har funderat. POLEDANCE är svaret. De brudarna är svinstarka och det ska jag också bli. Man tränar varenda liten muskel i överkroppen, såna man inte trodde fanns. Man ska vara väldigt stark i coren. Alltså jag är ju toksvag, jag kan lyfta tungt i gymmet men det är liksom inte samma sak.

Var förbi Flow Linköping igår och träffade Sara som är ägare till alla tre anläggningar i Sverige (Sthlm, Linköping & Karlstad). De har ju kurser för olika nivåer men jag ska köra privatkurser för att utvecklas snabbt. Jag är astaggad och så motiverad. Det ska bli så roligt. Men jag är lite nervös. Jag gillar inte att inte vara bra på saker och jag är rätt så säker på att jag suger som fan på detta. Men jag känner att jag är i goda händer. Sporten är för alla oavsett tidigare erfarenheter av träning över lag, ålder, vig eller ovig osv. Ni kommer få hänga med på varaenda pass och följa min utveckling.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Det är både grymt kul och svårt. Jag har problem att koppla på de små musklerna i bålen, mer van att lyfta med de stora muskelgrupperna

    Du kommer garanterat att tycka det är askul! Kom förbi hos mig, min egen stång är på väg

stats