glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fyndade en soffa på black week

I somras gick vi in på rum21 i Stockholm och där stod Le Grand Air Divan på ett podie. Vi gick fram och satte oss i soffan och bara wow. Vi sa då att vi kanske borde köpa den. Vi saknar en stor soffa som vi hade tidigare och denna är både stor och så jäkla skön. Vi beställde den inte då utan ville hem och mäta lite och sen rann det ut i sanden vilket i och för sig inte är likt mig. Men så blev det. I onsdags så pratade vi om soffan igen och Jocke sa då, den kanske är på black friday rea. Jag surfade in och den var/är nedsatt 5000 spänn så klicka sa det och nu vill jag bara spola fram tills den kommer hem. Soffan vi har nu ska upp på loftet som vi ska göra om.

Alltså kommer bli så nice med nya soffan. Den är över tre meter bred och så jäkla fluffig och skön samt att man kan ligga och fisa i divanen. Äntligen kan hela familjen fläka ut sig samt att man får plats med alla kompisar i soffan. Bilden gör den dock inte riktigt rättvis.

Eftersom det var väldigt mycket trevligt som föll under black week så passade jag även på att komplettera med våra tallrikar från serien rustic då ett par har gått sönder. Samt dessa koppar. Det är mina absoluta favoriter, kaffet smakar så himla gott i dom och så är dom ju snygga. Win win liksom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats