glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Genom mobilen

God morgon. Nä, ingen god morgon idag heller. Vaknade med huvudvärk tredje dagen i rad, sura uppstötningar och varit uppe och kissat en gång i timman hela natten. Fördelen är att jag just nu kan se mina fotknölar. Men ge det någon timme eller två så är michelin-fötterna tillbaka. Jag har så mycket vätska i kroppen så det inte är klokt. Livet som gravid. FORTFARANDE VÄLDIGT TACKSAM ATT JAG ÄR GRAVID men gött att få klaga lite i alla fall.

Jag kom hem i fredags kväll från sjukhuset efter lite förhandling. Men har varit helt orkeslös sedan dess så bloggen har blivit lidande som ni märkt. Under tiden som jag laddar på med bilder och innehåll till bloggen så kör vi lite suddiga mobilbilder i brist på annat:
1

 1. Min absoluta favorit “mymuesli“. Dags att beställa hem lite nya smaker tror jag minsann.
 2. Nu har vi bestämt oss. Det blir en blandning av House Doctors nya serie “sand” och den föregående.  Dessa koppar tillhör den nya “sand” och dom ska inhandlas inom kort.
 3.  Om ni kikar på detta grymma set så kanske Ni kan gissa könet på den lilla krabaten i magen som snor otroligt mycket energi just nu. Jag köpte den dock i en lite större storlek så hon har något att växa i.

2

 1. Jag fick i uppdrag att inreda ett nytt kontor i Linköping. Här sätts de sista detaljerna. Ni kommer få se bilder inom kort. Min deadline var i fredags men vi kan väl säga att sjukhusvistelsen sabbade lite. Men det är bara småpill kvar nu vilket känns skönt.
 2. Lillan ligger gärna på eller bredvid magen och purrar för den lilla tjejen i magen. Katters purr har en lugnande och hälsofrämjande effekt på oss människor så jag tror bebis mår bra av det också plus att hon är van vid ljudet när hon kommer ut. Hoppas Lillan kommer bli bästis med tillskottet. De andra katterna kommer med största sannolikhet ta avstånd.
 3. Men lägg av. Finaste japanska gräset jag sett. Var så nära att slå till på två pjäser men jag har bara inte ork eller tid att ordna med övervintring för dom nu. Halva priset och allt..Buhuuu.

3

 1. Jag saknar att få träna. Att ta hand om min kropp och att få må bra. Men det får ju vänta tills hon är ute. Ska bli skönt att få känna sig stark igen och att få känna endorfinerna flöda i kroppen. Att hitta tillbaka till sig själv.
 2. Oj!!!! Tappade min Rolex på kaklat golv och safirglaset hade inte mycket att sätta emot tydligen. Som tur är täcker försäkringen det. Slutsumman för att laga den på 14 k känns ju så där annars.
 3. Lillan ÄLSKAR att ligga i barnvagnen. Valet föll på en Stokke Xplory. Skriver mer om varför i ett separat inlägg. Det är rätt så fascinerande hur folk som redan har barn ska ha åsikter om allt. Vilken barnvagn som är bäst, vilka saker man bör skaffa osv. Jag uppskattar tips och råd och tar till mig en hel del medans en del åker rätt ut genom andra örat. Jag väljer produkter utifrån våra behov och liv. Något som dock förvånar mig är att folk inte är mer medvetna om material i saker och ting. Så många hormonstörande ämnen påverkar barn negativt för hela livet. Och det gäller inte bara när de kommit ut utan även inne i magen. Jag har faktiskt förberett ett längre inlägg om detta som kommer tids nog.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Va glad jag blev! Stort grattis till er bebis! ? Lite roligt detta ska du veta. Din blogg är den enda bloggen jag följt utan avbrott. I hela sisådär 10-ish år. Jag är 33 bast och väntar nu åxå mitt första barn, har BF 27/12. ☺️? Spännande tid! Vi kör dock på surprice med könet på bebis, men har hela tiden haft feeling att det blir en tjej. Den som lever får se! Stor kram! /Sandra

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Tack 🙂

   Tack för att du följt mig så länge. Tänk att vi nästan är lika gamla och ska ha ungefär samtidigt.

   Jag var helt säker på att vi hade en kille i magen. Spännande att se vad ni ska ha. kram

 2. Charlotte Bergdahl

  Oj visste inte att du kände så.. Själv tyckte jag mest det var en djungel av saker och tog gärna emot tips. Sen sållar man väl alltid ut lite, för det är en “värld” alla vill ha åsikter om, hur eller varför. Så för väl helt enkelt hålla inne om jag skulle få för mig att skriva om något jag gillade hädan efter 🙂

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Men nej. Älskar bra tips. Men vissa är experter om du förstår. Var
   Det du som tipsade om bh-n? Den ska jag kolla upp. Kram

 3. Charlotte

  Älskar dina blogginlägg senaste veckan. Har saknat inlägg med lite mera text, kul att höra dina tankar liksom. 🙂

stats