glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Göra om på altanen


Vi har ju en sån där svart plastrottingsoffa som typ alla har Ni vet. Jag slängde alla kuddar och dynor i höstas så den står bara där utan dynor nu. Vi har nu bestämt oss för att ta bort soffgruppen och skaffa två solsängar i bambu istället. De som jag har beställt ser Ni längst upp till vänster på bilden. Jag älskar den runda fåtöljen i bambu men vi har ingenstans att ha den tyvärr 🙁 Ev. på balkongen, måste kontrollmäta lite.
Bordet och stolarna vi har nu ska bort. Ett nytt bord med betongskiva ska dit och jag tror det får bli en bänk på ena sidan och stolarna på andra sidan kommer antagligen bli i någon slags rotting. De stolarna jag har fallit för är sååå dyra så letar efter någon billigare variant.
Sen ska bordet stå där soffan står idag. Att mixa upp betong med material i natur är alltid en bra kombo tycker jag. Hoppas allt blir som vi har tänkt oss nu. Bilder kommer när allt är klart.
Om ni vill se hur det ser ut nu kan Ni kika här
Jag spyr på den faluröda färgen så vi tänkte måla om huset i en mörkgrå färg.

På tal om möbler utomhus. Titta vad vi sprang på i Vallastaden. Inte min smak men ändå lite roligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats