glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Gött å träna lite igen

20140623-114624-42384227.jpg

I går körde jag äntligen ett pass igen. Den här veckan ska fan både träning och mat skötas. Ska åka och storhandla sen. Det är det bästa sättet att se till att man äter bra. Annars blir det nödlösningar när hungern slår till. Jag kanske visar upp vad som finns i ICA påsarna senare. Jag är ju inte så generös på min mat. Kanske för att jag själv tycker såna inlägg är skittråkiga när jag läser andra bloggar.

Körde ett gäng benböj i smithen, liggande lårcurl för baksida ben och några set hantellyft för axlarna. Sen var jag helt slut 🙂 Började med lite uppvärmning på rotexen och pulsen sköt i höjden på en gång. Ibland är allt bara tungt. Hoppas det känns lättare idag. Som Ni ser så prioriterade jag de musklerna jag anser är viktigast att träna ur estetiskt perspektiv 🙂 Rumpa, baksida lår och axlar alltså.

Tights // SOC
Skor // Reebok
Linne // H&M

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Uppochhoppa

    Ångrar lite att jag inte handlade de där tightsen när jag såg dem sist, himla fina på! Charlotte – du har en sommarutmaningslista att hämta inne hos mig. Stor kram!

stats