glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Gratis är gott

I dag var jag och minglade och kikade på Maya Designs otroligt snygga smycken. Jag såg att Elin Kling hade på sig ett halsband därifrån idag. Maya är en otroligt trevlig och gullig tjej och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne i fortsättningen också. Jag har beställt ett smycke, kanske två. Vi får se, jag ska bestämma mig i morgon. Vad det blir får ni se. Vi fick med oss en liten goodiebag hem vilket jag tackar för. Jag älskar gratis, gratis är gott. Det var bara bra saker i påsen: Ett glans från Rosebud, örhängen från Maya, god choklad, nagellack från Mavala, lypsyl med chokladsmak, hårmask, ansiktsmask, prov på foundation, porklämmare.
Eventet var sponsrat av:
-Rosebud -Corinne & Friends -Modemecka.se -Beautystick -Lisenorganics -House of fairtrade -Dainty Design


Undra varför jag oftast tar bort huvudet på korten? Jag ser inte klok ut. Kolla in äppelkinderna. Med på bilden är i alla fall kelly och Stephanie. Mycket trevliga tjejer bägge två.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. dana

  hejsan 🙂 jag undrade bara vart man kan köpa lypsyl med chokladsmak ? btw jag gillar verkligen din blogg 😀

 2. Therese

  Hur ser en “porklämmare” ut? Finns det att köpa? Har aldrig hört talas om de.. Vore ju toppen ifall de skulle funka!?

 3. johanna

  Kul att få se lite bilder… 🙂 Du är jättefin, äppelkinder is hot… 🙂 Som jag för intyga mig själv att stor rumpa is hot… 😉 Ha en skön lördad! Kisses

 4. Stephanie

  Haha jag är knallröd om kinderna, det var så varmt och kvavt där, puh! Vet inte om det var vi som han gå först, omöjligt att komma fram till smyckesskåpen för att säga hejdå. Men det var trevlig att träffa dig iaf! Hoppas du hittade hem och slapp irra runt, söder är inte lätt!Ska bli kul och se vad du beställde för smycken, allt var verkligen superfint, längtar efter mitt halsband!

stats