Charlotte "glitzy" Josefsson

Grattis Linköping 2

Lika bra att riva av ett till inlägg med lite sköna hudvårdsprylar.

Hudvårdsrummet har precis tagin in som jag skrev i förra inlägget det bästa ur Mene & Moys serie plus hela Dermaceutics serie och deras salongsbehandlingar. I samband med detta så har de lanseringserbjudande som jag hoppade på 🙂 ”Köp tre eller fler produkter från Dermaceutic>> och vi bjuder på en Kemisk salongspeel>> till ett värde av 1295 kr!” Se här>> vad det andra erbjudandet är.

Dermaceutic>> är väldigt lik Mene & Moy i uppbyggnaden men ska vara snäppet bättre. Kan det bli bättre än M&M? Samma dag som Hudvårdsrummet fick in alla produkter var jag där så att Hanna kunde skräddarsy produkter för min hud. En hud som vill ha lyster, jobba på och mot pigmentfläckar och för att förebygga akneutbrott plus mycket fukt då jag lätt blir torr. Även anti aging så klart 😀dermaceutic 1

Light Ceutic>>  ger nytt liv och lyster till en matt och ojämn hud.

Kombinationen av glykolsyra (8%), phyticsyra (4%) och vitamin C rengör skonsamt huden och reglerar produktionen av melanin, som kan orsaka hyperpigmenteringar.

Resultat: Återställer hudens lyster. Förebygger uppkomst av pigmneteringar samt akne.

dermaceutic 2 Hyal Ceutic>> är en kraftfull fuktgivare som återfuktar huden under hela dagen.

Aktiva ingredienser: Hyaluronsyra, Aloe Vera, jojobaolja och vitaminE

Resultat: Denna formula är intensivt återfuktande och förebygger tecken på förtida hudåldrande. Även lite plumpingeffekt pga av denna höga halt hyaluronsyra. Hjälper till att bibehålla resultatet av injektionsfillers.

dermaceutic 3 C25 cream>>

Koncentrerade antioxidanter som bidrar till att förhindra skador från fria radikaler. C25 Cream rekommenderas vid elasticitetsförlust och ojämn hud. Otroligt lystergivande creme.

Formulan innehåller 25% stabiliserad C-vitamin,vitaminerna A, B% och E samt polyfenoler för att bekämpa oxidativ stress. Skyddar huden mot förtida hudåldrande.

IMG_1023

Mask 15>> reglerar talgproduktionen. Mask 15 rekommenderas för en fet- och aknebenägen hud.

Den unika kombinationen av bentonitlera och glykolsyra (15%) renar och tar bort ojämnheter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats