Charlotte "glitzy" Josefsson

Grattis Linköping

mene and moy

Nu händer det grejor på Hudvårdsrummet. De har handplockat de absolut bästa produkterna från bästa Mene & Moy och hela serien från Dermaceutic men mer om det i nästa inlägg. Måste ägna ett eget inlägg åt denna tvätt. Alltså det finns ingen bättre ansiktsvätt. Efter att ha tvättat mig med den några gånger så har jag fått en sån fin lyster i huden. Man kan typ spegla sig i min feja nu 😀

Jag hade den för många år sen (15% glykolsyra hade jag då) men sen kom jag av mig och glömde bort den lite. Hur jag nu kunde göra det. Den är som flytande tvål i konsistensen och löddrar fint. Huden blir så ren.

Glykolsyrans exfolierande verkan hjälper till att förbättra utseendet av pigmentering genom att gradvis peela bort mörka fläckar från huden. Resultatet är en lenare, mer jämn hy. Där har ni svaret till min glänsande hud 😉

Om man har en finne så kan man lägga på en klick på den och låta den värka en stund. Man kan även lägga den som en mask i hela ansiktet en gång i veckan i ca 5-10 min innan man tillsätter vatten och löddrar upp den. Blir som en kemisk peel light 😉 Fick jag lära mig för 5 år sen då jag använde Mene & Moy flitigt.

Om Ni vill beställa den så kan Ni göra det här>> inom kort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats