GRATTIS STOCKHOLM | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

GRATTIS STOCKHOLM

Anita kommer från 1 mars jobba på PLASTIKKIRURGGRUPPEN. Hon kommer ta emot Er måndagar och fredagar. Hon kommer att avlasta läkarna med injektionsbehandlingar.

Anita är jävligt duktig och de tar inte in vem som helst på Plastkirurggruppen. Läs mer i hennes blogg>> Ni frågar mig ganska ofta vem jag rekommenderar för filler och botox i STHLM och nu har Ni fått svaret. Jag gjorde tidigare hos Stina men hon bor inte längre i Sverige och efter henne letade jag upp Anita som jag gått hos ett par år.

Bokas på 08-615 05 50

PS:
Det har varit mycket snack om plågsamma djurförsök för att framställa botox. Företaget Allergam använda en alternativ testmetod för botoxprodukter i EU. Detta test baseras på mänskliga celler och använder inte några djur. Detta bevisar att det är möjligt att testa säkerheten hos Botox utan att utsätta djur för lidande.

Anita som jag går hos använder Allergam. Skulle hon använda något av de andra märkena skulle jag leta upp någon annan duktig person som inte gjorde det.

Jag har mailat in till till Merz-Pharma GmbH & Co som fortfarande använder djur 🙁

Det tar 1 minut att maila. Allt är klart, bara att klicka på skicka. Gör det här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag använder inga sådana här preparat själv, men har nu också mailat, för det är sinnessjukt att man testar på djur fast det finns andra metoder! Kan aldrig acceptera att djur utsätts för lidande för att människor ska se snygga ut!

Annons
stats