Charlotte "glitzy" Josefsson

Grönkålschips

IMG_1826.JPG

Alltså all denna hets om att leva supernyttigt. Steka allt i kokosolja och servera det med grönkål och råris. Bläää! Självklart ska man göra medvetna val för sin kropp och inte förgifta den men det måste väl finnas någon balans? Hade allt supernyttigt smakat lika gott som en puré till fisken och någon smaskig vitvinsås skulle jag gärna leva supernyttigt alla dagar.

Grönkålschips dyker upp mer ofta. Och alla intygar att det smakar så gott. Ljuger dom eller tycker dom det på ritkigt? Jag gillar gott, är det dessutom supernyttigt så gärna. Oljade in grönkålen i olivolja och på med flingsalt. In i ugnen tills de blev krispiga. IMG_1827.JPG

Ja så här se de alltså ut när de är klara. Jag stoppade det i munnen och jag hörde inte smaklökarna jubla så där jätte högt. Testade igen. Nä, hörde inget nu heller. Tar med dom till soffan och säger till Jocke: Smaka, supergott. Jocke tittar skeptiskt och frågar vad det är. Grönkålschips. Nyttigt och gott svarar jag. Han ser att jag ljuger och vägrar till och med att smaka.

Jag stoppade väl ett par till i munnen men sen åkte ostbågspåsen fram och där fanns ingen tvekan om vad smaklökarna tyckte.

MEN, dagen efter testade jag ett grönkålschips igen och tyckte det var ganska gott faktiskt. Hemligheten är att de ska få stå och gotta till sig? Ostbågar är ju också godare dagen efter. När de är lite sega Ni vet.

Har Ni testat dessa chips, vad tycker Ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Grönkålschips är troligtvis något av det vidrigaste som passerat min mag-/tarmkanal. Fi fan. Till och med den skämda geten jag blev serverad i Afrika var godare i jämförelse. Ostbågar for the win.

stats