Charlotte "glitzy" Josefsson

h e m m a

det kan hända även dom bästa. att missa ett träningspass alltså:)

det är faktiskt ok att stanna hemma ibland för att man är alldeles för trött för att träna. så är fallet här idag + att jag har ont i huvudet. vet inte när jag låg i soffan en hel kväll utan att göra något. det känns konstigt och nu börjar det krypa lite i kroppen. svårt att koppla av? jag? nu förstår jag inte.

men i morgon bitti ska bilen in på service och då tänkte jag jogga hem, kanske direkt ner till gymet för ett lite lättare benpass. jag pallar inte att pressa mig lika hårt utan rebecka. vi får se vad det blir.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats