Charlotte "glitzy" Josefsson

Hej från Casa Cook

Hej,
Jag lever. Jag åkte på en sån jäkla dunderförkylning förra veckan och låg mest däckad. Bra matchat med det fina vädret som kom till Sverige. I lördags åkte vill till Clarion på arlanda och på söndagen tog vi planet till Casa Cook. Slänger in några snabba bilder. Har inte tagit så mycket då jag inte mått helt 100 sen vi kom men det börjar sakta men säkert att vända.casa cook 2Laundry today or naked tomorrowcasa cook roomRätt så göttigt att bara öppna dörren och slänga sig i poolen.casa cook

Vi hittade vänner från Sverige. Alltså vi hänger med dom hemma normalt sett. De åker hem i morgon. Tyvärr har jag inte varit ett så roligt sällskap då jag inte haft någon energi.room service casa cook

I dag tog vi room service då vi inte orkade gå 2 minuter till restaurangen 🙂

casa cook rhodos

Anläggningen är verkligen toppen. Själva området Kolymbia suger riktigt hårt så man rör sig inte gärna utanför. Jag önskar att maten höll lite högre klass på casa Cook dock. Den är bra men inte så bra som jag hade förväntat mig eller vill ha för att vara helt nöjd. Det ska finnas någon riktigt bra fiskrestaurang i Kolymbia ”city” men vet de fan om det är värt att ta sig dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats