Helgen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Helgen


Hej på Er mina köttbullar!
Den här helgen har gått i rasande fart. När familjen hade vaknat igår runt 9:30 så blev det mys och frulle och efter att tag kände vi oss redo för gymmet. Stella fick hänga på Kids club och vi i gymmet. Jag körde överkropp, var alldeles för seg i kroppen för ben. Hem och slappa en stund framför Punisher på Netflix för att sen röja lite och dra in till “nya” Cabo Mexican för att möta upp Jessica och Jonas med bebis. Jag gillade maten!!! Stella med för den delen. Hon smakade på min Tuna tartar och när jag skulle ge henne “burkmat” vägrade hon äta det så jag beställde in en egen tuna tartar till henne. En liten gourmand minsann. Sen hem för att ta emot Jockes brorsa med tjej. När Stella hade dunat in runt 21:30-22 tittade vi på Why him
I dag sov jag till 11:30 haha…Jag tar lite lättare sömntabletter nu för att min sömn har blivit så rubbad. Även om Stella sover okej nu (kommer ett inlägg om det sen) så sover inte jag. Svårt att somna fast jag är dödstrött, vaknar väldigt mycket på nätterna osv. På dessa sover jag tungt men inte så tungt så jag inte hör Stella plus att jag kan gå upp och ge henne välling osv utan problem. Dock får jag lite biverkningar på dom som rastlösa ben på natten och att jag är rätt seg när jag vaknar och känner mig lite svag. Tror jag ska testa en halv tablett och se om det blir bättre. Annars kanske det finns något annat som passar mig bättre för jag måste “lära mig” sova igen.
 Efter frukost vid lunchtid och lek med Stella drog Jocke till gymmet och massage och jag och Stella tog en promenad i det härliga vädret. Hon sussade på så gott ute i vagnen och jag röjde tvätt och har påbörjat detta inlägg som slutförs ikväll. Nu ska jag byta om för snart är det min tur att åka på massage hos bästa Anna. Stella rullas sovande över till grannen i vagnen som får ta henne om hon vaknar. Både jag och Jocke körde NBE massage och jag har varit rätt så mör efter behandlingen. Inte så konstigt när det drar igång så mycket i kroppen.
Jag har ju skrivit så mycket om det förut just för att det är SÅ bra. Perfekt om man har ett område med envist fett som inte vill släppa. Om man då behandlar detta område samtidigt som man är duktig med förbränningsträning och så klart hälsosam mat får man toppenfina resultat. Så NBE kan användas till mycket med andra ord.
Handlade på hemvägen och har lagat mat och hängt med Stellis. Vi har parat strumpor bland annat. MAJ GAD!!! Hon har gömt dom, slängt ner dom bland smutstvätten, dragit iväg med strumporna osv. Så med andra ord blev det några singlar kvar 🙂
Stella somnade som en stock “redan” vid 21 ikväll så nu ska jag och Jocke käka glass och se på serier. Men det blir nog en tidig kväll ikväll. Så slut. I morgon ska vi åka till simhallen när vi har vaknat.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats