Charlotte "glitzy" Josefsson

Helt mör

lifetime fitnessKl 11 sharp mötte vi upp Cissis trainer för ett pass. Fuck me (kanske använde det ordet någon gång under passet) vad jobbigt. Inte så van vid sån där träning som vi körde. Vi körde igenom hela kroppen på passet och det känns nu kan jag lova.

I morgon ska vi få privatlektioner i Pilates. Ska bli kul att testa. Efter det har vi lite annat kul på schemat och sent på kvällen åker jag hem. Någon kommer somna gott på planet.

P1050042 (1)Vi tog den lilla bilen till gymmet idag. Alltså alla deras bilar är stora men den här är i en egen klass.P1050049Fick ett samtal av Johan att vi behövde spänna fast grejorna lite bättre. En stallkompis hade parkat predvid. Alltså dom är så stora. Nästan läskigt att hoppa ner från den.P1050051 (1)Alla andra bilar kändes som leksaksbilar i jämförelse.P1050052 (1)Vi når knappt över huven.P1050054En sån här skulle man ha i Sverige. Oj vad folk skulle störa ihjäl sig. #jantelagen

Vi hann inte mer än komma inför dörren förrän det var dags att dra vidare. Vi hann inte ens duscha utan slängde på oss andra kläder, lite deo under armana och sminkade på sminket….Fortsättning följer….Men en ledtråd:

magnum

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Only in Americaaaat 🙂
    Du får väl köpa en Hummer och köra runt i då. De är ju också rättså fläskiga.
    Passar dock inte in i lilleputtlandet sverige hehe 🙂

stats